Μαγνήσιο Magnesium Citrate 200mg 100tabs HayaLabs

-46% Μαγνήσιο Magnesium Citrate 200mg 100tabs HayaLabs

 Το κιτρικό μαγνήσιο είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, βοηθά στην παραγωγή περισσότερης ενέργειας στα κύτταρα, επιταχύνει τον μεταβολισμό, διεγείρει τη λειτουργία των μυών, του νευρικού και κυκλοφορικού συστήματος. Επιπλέον, το κιτρικό μαγνήσιο βελτιώνει την αποκατάσταση των μυών μετά από σωματική δραστηριότητα.
 
 
Οφέλη:
 
Συμμετέχει στη διαδικασία ATP
Υποστηρίζει την ανάπτυξη των οστών
Βελτιώνει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος
Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
Υποστηρίζει μυϊκές συσπάσεις
Βελτιώνει την ανάκτηση
 
 
Το μαγνήσιο συντίθεται στο ανθρώπινο σώμα, αλλά είναι συχνά απαραίτητο να παρασχεθεί πρόσθετη ποσότητα. Το ενεργό σωματικό και ψυχολογικό στρες αυξάνει σημαντικά τις ανάγκες του σώματος σε αυτό το στοιχείο καθώς συμμετέχει στη διανομή σημάτων στα νευρικά κύτταρα, στην παραγωγή πρωτεϊνών και στη ρύθμιση του καρδιακού ρυθμού. Ο ρόλος του ως νευροδιαβιβαστή είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την κανονική λειτουργία ολόκληρου του σώματος και η ισορροπημένη πρόσληψη του μειώνει το στρες, βελτιώνει τον ύπνο και διεγείρει την ανυψωμένη διάθεση και ηρεμία.
 
 
Το ορυκτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους δραστήριους αθλητές καθώς ρυθμίζει το μεταβολισμό και συμμετέχει στη σύνθεση πρωτεϊνών. Το μαγνήσιο παίζει το ρόλο του ηλεκτρολύτη και η σωματική δραστηριότητα μειώνει τα επίπεδα του στο σώμα. Η συμπλήρωση με αυτό το στοιχείο μετά την προπόνηση είναι προϋπόθεση για τη διατήρηση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών.
 
 
Μια άλλη σημαντική ιδιότητα του μαγνησίου, ειδικά για τους αθλητές, είναι η ικανότητά του να χαλαρώνει τις μυϊκές ίνες, να εμποδίζει τις κράμπες και να βελτιώνει τη σύσπαση των μυών. Διαδραματίζει επίσης καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη ενζύμων που ανταποκρίνονται στη διαδικασία ανάκτησης και στην απορρόφηση των διατροφικών στοιχείων. Το μαγνήσιο επηρεάζει επίσης το σύστημα κυκλοφορίας του αίματος. Διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία, βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και διαστέλλει τους βρόγχους σε περίπτωση πνευμονικών διαταραχών. Το κιτρικό μαγνήσιο απορροφάται εύκολα και πλήρως από το σώμα.
 
 
Οδηγίες χρήσης: Καταναλώστε 2 ταμπλέτες την ημέρα μαζί με το φαγητό.
 
 
Συστατικά: Μαγνήσιο (ως κιτρικό μαγνήσιο)

Χαρακτηριστικά
Κατηγορία Minerals
Περιεκτικότητα (ανα ταμπλέτα) 200mg μαγνήσιο magnesium citrate
Δοσολογία 2 ταμπλέτες με το φαγητό

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Κατασκευαστής: Haya labs
  • Κωδικός Προϊόντος: HL00014
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 11
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 22,32€
  • 11,99€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 9,67€
  • Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 370

Ετικέτες: Ενισχυτικά, Βιταμίνες-Ιχνοστοιχεία, Μαγνήσιο