Ω-3-6-9 Λιπαρά οξέα Omega 3-6-9 Λιπαρά οξέα Haya Labs 100 Μαλακά Δισκία

-7% Ω-3-6-9 Λιπαρά οξέα Omega 3-6-9 Λιπαρά οξέα Haya Labs 100 Μαλακά Δισκία

 

Omega 3-6-9 ,  100 softgels 

 

 Ωμέγα 3
Τα πιο σημαντικά και άκρως εφαρμοζόμενα στην διατροφική διαδικασία ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, αποτελούνται από το εικοσιπεντανοϊκό οξύ (ΕΡΑ) και το δοκοσαεξαενοϊκό οξύ (DHA). Είναι απαραίτητα για την αποτελεσματική λειτουργία του εγκεφάλου και του σώματος σε κυτταρικό επίπεδο. Χαμηλή στάθμη DHA σχετίζεται με κατάθλιψη, σχιζοφρένεια, απώλεια μνήμης, και υψηλότερο κίνδυνο ανάπτυξης της νόσου του Alzheimer. Οι επιστήμονες σχετίζουν την ανεπαρκή πρόσληψή τους σε έγκυες γυναίκες με πρόωρο και χαμηλό βάρος γέννησης του νεογνού, καθώς και σε υπερκινητικότητα στα παιδιά.

Ωμέγα - 6
Οι υπερβολικές ποσότητες από ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, έχουν αντίκτυπο στα υγιεινά οφέλη των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να προμηθευτεί κανείς με την κατάλληλη αναλογία (περίπου 4: 1 ή χαμηλότερο). Η πλειοψηφία της σημερινής διατροφής, περιέχει μια αναλογία 20: 1 ή και χειρότερα! Η κατάλληλη συμπληρωματική πρόσληψη ωμέγα-6 λιπαρών, μπορεί να τονώσει την υγιή κατάσταση του δέρματος, των νυχιών, των μαλλιών και να συμβάλλει επίσης στην συναισθηματική και ορμονική ισορροπία.

 Ωμέγα - 9
Σε αντίθεση με τα ωμέγα-3 και τα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, τα ωμέγα-9 δεν θεωρούνται βασικά, καθώς παράγονται από το σώμα από ακόρεστα λίπη. Παρομοίως με τα ωμέγα-3 και τα ωμέγα-6, η σωστή ισορροπία των ωμέγα-9 είναι σημαντική, καθώς αν ορισμένες ελλείψεις των ωμέγα-3 και ωμέγα - 6 εμφανιστούν, ο οργανισμός θα αντισταθμίσει, με την παραγωγή ω-9, το οποίο δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικό από θρεπτική άποψη. Το ελαϊκό οξύ  (ωμέγα-9 λιπαρό οξύ)  παρουσιάζει την ικανότητα να μειώνει τον κίνδυνο της αθηροσκλήρωσης (σκλήρυνση των αρτηριών), την καρδιακή νόσο, και το εγκεφαλικό επεισόδιο.

 Η επιστημονική έρευνα δείχνει:
  -Θεραπευτική λύση για τη ρύθμιση της φλεγμονώδους διαδικασίας, την πίεση και το ιξώδες του αίματος , την παραγωγή ορμονών, καθώς και τη λειτουργία του ανοσοποιητικού και του κεντρικού νευρικού συστήματος.
 -Ανακουφίζει τον πόνο σε αυτούς που υποφέρουν από ρευματοειδή αρθρίτιδα
 -Υποστηρίζει την καρδιαγγειακή υγεία, μειώνοντας την αρτηριακή πίεση, τη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων και τη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης.
 -Δείχνει την ικανότητα να μειώνει τις αυξημένες ποσότητες τριγλυκεριδίων.

Συνιστώμενη δοσολογία:  Λαμβάνετε 1 δισκίο, μέχρι 3 φορές την ημέρα μαζί με τα γεύματα.

 

Χαρακτηριστικά
Κατηγορία Ωφέλημα λιπαρά οξέα
Περιεκτικότητα 5iu α-τοκοφερόλη, 220mg α-λινολενικό-οξύ, 120mg εικοσιπεντανοϊκό-οξύ, 80mg δοκοσαεξαενοϊκό-οξύ, 180mg λινολεϊκό-οξύ, 88mg γ-λινολενικό-οξύ, 152mg ελαϊκό-οξύ
Δοσολογία 1 χάπι 3 φορές την ημέρα

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Κατασκευαστής: Haya labs
  • Κωδικός Προϊόντος: HL00001
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 20
  • Διαθεσιμότητα: Προ-παραγγελία
  • 23,88€
  • 22,32€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 18,00€
  • Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 650

Ετικέτες: Απαραίτητα, Έλαια, Ωμέγα3-6-9